Diensten

Familiebedrijf Garage J. Schnabel in Amsterdam is een allround garage. Wij kunnen u van dienst zijn met een breed pakket aan dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, APK keuringen en aircoservice aan alle merken en types auto.
E

APK keuring

E

Reparaties aan uw auto

E

Onderhoud aan voertuigen

E

Onderhoud aan uw airco

Breed aanbod aan diensten

Zoals gezegd kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, APK keuringen, bandenservice en aircoservice aan alle merken en types auto. Want ook voor autobanden bent u bij ons aan het juiste adres. Als de temperatuur daalt beneden de 7 graden celsius, is het wenselijk om de zomerbanden te vervangen door winterbanden. Deze hebben een andere compound dan zomerbanden en vergroten de grip op de weg. Dit kan een groot verschil maken in remweg tijdens regen- of sneeuwbuien. Een groot misverstand is dat u meer kosten maakt als u kiest voor én zomer- én winterbanden. Dit is niet waar, want u gebruikt maar één setje tegelijk. En wat is uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers u waard? Uw zomerbanden en winterbanden kunnen wij voor u opslaan in onze stalling, tegen een tarief van 50,- euro per seizoen.

Een breed pakket aan dienstverlening

 

APK keuring
Als APK keuringsstation verzorgen wij de verplichte APK keuring voor auto’s ouder dan drie jaar en met een maximaal gewicht van 3500 kilo. U kunt uw personenauto of bedrijfswagen met een maximale hoogte van 2,25 meter aanbieden voor de keuring.

Reparaties aan uw auto
Ook voor reparaties aan alle merken auto’s kunt u bij ons terecht. Wij kunnen merkgebonden onderdelen nieuw voor u bestellen. Heeft u meer tijd en wilt u minder betalen, dan zijn gebruikte onderdelen een goed alternatief. Wij gaan dan actief voor u op zoek.

Onderhoud aan voertuigen
Een goed onderhoud aan uw auto voorkomt problemen en verlengt de levensduur. Wij verzorgen kleine- en grote beurten en incidenteel onderhoud, zoals bijvoorbeeld het bijvullen van de vloeistoffen en controles van de accu. Als u de jaarlijkse APK bij ons laat uitvoeren en u laat tegelijkertijd een grote beurt door ons verzorgen, dan krijgt u de APK keuring gratis.

Onderhoud aan uw airco
Garage J. Schnabel is dé specialist in Amsterdam als het aankomt op het onderhoud van uw airco. Uw airco tijdig laten onderhouden is van groot belang. Een goed werkende airco zorgt er namelijk voor dat uw brandstofverbruik een stuk zuiniger is. Daarnaast loopt het laten repareren van de airco al gauw in de papieren, waardoor tijdig onderhoud u in de toekomst veel geld kan besparen. Voor onderhoud of reparatie aan uw aircosysteem bent u bij Garage J. Schnabel in Amsterdam aan het juiste adres.

Persoonlijk contact

Bij ons heeft u altijd maar één aanspreekpunt. Dit voorkomt verwarring en zorgt voor een heldere communicatie. Ook kunnen wij snel reageren, wanneer u aanvullende wensen heeft. Bij ons staat de klant op een voetstuk. U wordt niet behandeld als een nummer, maar als een gewaardeerde klant.

Bent u op zoek naar een garage in Amsterdam, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend? Dan ligt de keuze voor ons voor de hand, toch?

Zoekt u een betrouwbare garage in Amsterdam?

  Voor onderhoud, reparatie, APK en aircoservice bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op.