Aircoservice

U wilt uw auto koel houden tijdens de zomer, maar ook aangenaam houden in de winter. Maar ook uw aircosysteem heeft onderhoud nodig. Voor zowel service als reparatie van uw airco bent u bij Garage J. Schnabel aan het juiste adres.

Vakkundige controle van uw airco door de specialist

  Uw airco moet te allen tijde in optimale conditie verkeren. Daarom laat u deze natuurlijk controleren door de aircoservice van Garage J. Schnabel. Door het deskundige onderhoud wat wij plegen aan uw airco, weet u dat deze blijft werken gedurende alle seizoenen. Zo kunt u het gehele jaar genieten van een aangenaam klimaat in uw auto. Maar dit aangename klimaat kunt u enkel vasthouden door tijdig onderhoud te laten plegen. Uw aircosysteem kan zomaar 8% tot 10% koudemiddel per jaar verliezen, waardoor de koelcapaciteit drastisch afneemt en de compressor beschadigd kan worden. Deze kosten lopen aanzienlijk in de papieren en dat wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. Garage J. Schnabel is specialist in het onderhoud van uw airco. Wacht daarom niet langer, maar laat uw airco tijdig onderhouden!

Laat uw airco bijvullen door Garage J. Schnabel

  Het belang van onderhoud kunnen wij niet genoeg benadrukken. Een airco verliest jaarlijks een deel van zijn vloeistof, koudemiddel, en na verloop van tijd kan er hierdoor slijtage ontstaan. Een slecht werkende airco draagt daarnaast bij aan een dusdanig hoger brandstofverbruik, dat u een stuk minder zuinig zult rijden. Een jaarlijkse check op uw airco is daarom aan te raden. Garage J. Schnabel in Amsterdam heeft veel ervaring met het reinigen, verversen en onderhouden van diverse aircosystemen. Als gecertificeerde specialist verzorgen wij dit al jarenlang voor vele klanten in de omgeving van Amsterdam. Zo voorzien wij uw airco van een frisse geur, waardoor nare luchtjes tot het verleden behoren.

Heeft uw airco-onderhoud nodig?

  Elk aircosysteem heeft hoe dan ook onderhoud nodig. Kom voor het jaarlijkse onderhoud van uw airco langs bij Garage J. Schnabel in Amsterdam.