APK Keuring

Uw auto dient elk jaar gekeurd te worden, dit om er verzekerd van te zijn dat het voertuig nog voldoet aan de veiligheidseisen en de milieuaspecten. U draagt zelf de verantwoordelijkheid om uw personenauto of bedrijfswagen tijdig te laten keuren, Garage J. Schnabel helpt u hier graag bij.

Verplichte APK keuring in Amsterdam

 

Laat uw personenauto of bedrijfswagen tijdig bij Garage J. Schnabel keuren. In heel Europa is de APK (Algemene Periodieke Keuring) verplicht. Deze gaat in als het voertuig ouder is dan drie jaar en een maximum gewicht heeft van 3500 kg.

De keuring geschiedt door onze RDW erkende keurmeester. U kunt bij ons terecht voor de Algemene Periodieke Keuring van alle automerken en types.

Combinatie APK keuring en grote beurt

 

Na de keuring, ongeacht de uitslag, ontvangt u een keuringsrapport. Het voertuig wordt op alle punten gekeurd die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid. Als u de keuring samen laat uitvoeren met een grote beurt, dan is de keuring kosteloos. U betaalt alleen de afmeldkosten. Hiermee heeft u niet alleen de zekerheid dat uw voertuig op dat moment voldoet aan de eisen, maar is de auto tevens voorzien van deskundig onderhoud. Een keuring is immers een momentopname en zegt verder niets over het verloop van de rest van het jaar.

Nieuwe- en gebruikte onderdelen
Wij kunnen de APK uitvoeren voor alle auto’s, bestelbusjes en campers, mits deze niet hoger zijn dan 2.25 meter. Mochten tijdens de APK gebreken naar voren komen, dan dienen deze gerepareerd te worden. Wij kunnen voor u de originele nieuwe merkonderdelen monteren, maar als u meer geduld en tijd heeft, kunt u aanzienlijk besparen op de onderdelen.

Wij gaan graag voor u op zoek naar gebruikte onderdelen van goede kwaliteit. Op alle reparaties en onderdelen geven wij een garantie van 3 maanden. Dat geeft u als klant een prettig gevoel. Bij ons familiebedrijf, dat al sinds 1925 bestaat, kunt u nog altijd rekenen op individuele aandacht. Ook zorgen wij na het eerste contact dat u snel geholpen wordt.

Keuring en onderhoud van uw auto of bestelbus in Amsterdam

 

Wilt u de keuring en eventueel de grote beurt laten uitvoeren door ons, dan maakt u de juiste keuze. Wij beschikken over eigentijdse apparatuur en de juiste vakkennis om uw auto in topconditie te brengen en te houden. Onze garage bevindt zich op een goed bereikbare locatie in Amsterdam. Deze is goed bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

Zoekt u een betrouwbare garage in Amsterdam?

  Neem geen risico met een verlopen APK, met alle gevolgen van dien, en neem vandaag nog contact op voor een afspraak. Uw veiligheid en die van uw medeweggebruikers is hiermee gediend. Zoekt u een betrouwbare garage in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op.